Hakkımızda

  Ünal Uğur Medikal 2003 yılında ankarada kurulmuştur. Dijital röntgen , mobil röntgen , momoğrafive , c-kollu skopi cihazları , flat panel dedektörleri ve x-ışın röntgen tüpleri satış ve alanında uluslararası eğitim sertifikalarına sahip konusunda uzman personelleriyle 7/24 teknik servis hizmetleri vermektedir.

  Zamanla alanındaki başarıları sayesinde satış sonrası teknik servislerini sağladığı SG HEALTHCARE JUMONG gibi modellerinin birleşenlerininde üretimini yapan yerli ve uluslararası  EMS RÖNTGEN , DRS DİJİTAL , EMD EPSİLON , CPİ CMP 200 DR INDICO 100 , VAREX VARİAN , CANON TOSHİBA , İRAY , PİXXGEN firmaların TÜRKİYE yetkili servis ve distribütörlüklerini de üstlenerek uzmanlık alanına yenilerini de eklemiştir. Bu sayede aynı sektördeki bir çok firmanın da çözüm ortağı olarak ismini daha çok duyurmayı hedeflemiştir.

Yurt dışından ithalini yaptığı orjinal yedek parçalar ve iyonize radyasyon x-ışın röntgen tüpleri ile hastanelerin vede sektördeki diğer firmaların bu alandaki ihtiyaçlarını gidermiştir. Kendine koyduğu hedefler  ÜNAL&UĞUR MEDİKAL'i hep daha ileriye taşımış, müşterilerine daha iyi ve kaliteli hizmet verme anlayışını kat ve kat artırmıştır

Tüm hakları Ünal Uğur Medikal'e aittir.
Yazılım Tasarım OMEDYA